Eläinhoitola

Jos haluatte tulla tutustumaan hoitolaan, toivomme että sovitte tapaamisen puhelimitse. Pystyn silloin järjestämään työni niin, että minulla on aikaa esitellä hoitolaamme!

Hoitoon tuotaessa elimen on oltava perusterve sekä asianmukaisesti madotettu ja rokotettu. Löytöeläinten osalta tätä ei pystytä varmistamaan, joten ne pyritään pitämään aina muista hoidokeista erillään. Eläinten tuonti- ja hakuajoista sovitaan. Ruokinta toteutetaan eläimen tottumusten mukaan.

Jos koira on tulossa ensimmäistä kertaa hoitoon talviaikana, olisi hyvä jos se tulisi tutustumaan ensin päiväksi, niin että näemme sujuuko hoitolassamme olo ongelmitta. Koirilla on monenlaisia ongelmia, arkuus, aggressiivisuus, eroahdistus yms..  Näin haluamme varmistua, ettei koiralle aiheudu liiallista stressiä hoidossa olosta. Jokainen koira stressaa laumasta erilleen joutumista, psyykkisesti terveet koirat, joiden kanssa on liikuttu ja harrasteltu tottuvat hyvin nopeasti "kylässä" käynteihin. Ongelmatapausten kanssa on enempi töitä ja vaatii useita kertoja ennen kuin tottuvat hoitolaelämään. Pahimmat tapaukset eivät totu koskaan. 

Vinkki: Älkää pitäkö pentujanne neljän seinän sisällä, vaan kuljetelkaa niitä mukananne ja totuttakaa ne pienestä pitäen kaikenlaisiin asioihin / tilanteisiin!!

Koirahoitola

25 €/vrk
35 €/vrk/2 koiraa samassa häkissä
(Isommat koiramäärät sovitaan tapauskohtaisesti)

Koirahoitolassamme on 7 paikkaa. Tarhoja on erikokoisia koiran koon mukaan ja jokaisessa on oma sisä- ja ulkotila. Kesäisin hoidokeilla on vapaa kulku sisään ja ulos. Talvisin koirat päästetään ulkoilemaan tarhaan useita kertoja päivässä. Pitkäaikaishoidossa sosiaaliset koirat pääsevät myös lenkkeilemään talutushihnassa.

Hoitoon tuotaessa mukaan otetaan omat ruoat ja tuttu makuualusta. Mukaan on hyvä ottaa myös leluja ja puruluita ajanvietteeksi. Hoitolassa on ruoka- ja vesikupit sekä alustoja, jos oma esimerkiksi likaantuu. Hintaan sisältyy myös keitetty riisi-jauhelihaseos ruoan lisukkeeksi ja raakoja rustoluita halukkaille.

Kissahoitola

15 €/vrk
20 €/vrk/2 kissaa samassa häkissä

Kissoille on 8 hoitopaikkaa. Jokaisella kissalla oma oma 130 cm x 90 cm x 100 cm yksiö. Kissat eivät yleensä pidä naapureista, joten niitä ei päästetä kosketuksiin toistensa kanssa. Kissoilla ei ole ulkoilumahdollisuutta, minkä vuoksi hoitoaika on enintään 2 viikkoa.

Kissoille otetaan hoitoon tuotaessa mukaan omat ruoat ja kuljetusboxi jossa on makuualusta. Boxi toimii nukkumapaikkana ja piilona jos kissa haluaa olla rauhassa. Hintaan sisältyy hiekkalaatikko ja hiekka.

  

(c) Kuortaneen kennelpalvelu